Ock

Okulumuz öğrenci-öğretmen ve velileri okulumuzun çeşitli yerlerine asılan eGüvenlik blgilendirme yazıları ile bilgilendirildi.

Ock

Hızla değişen ve dönüşen dünyada teknolojiyi bilinçli kullanmayı Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz tarafından verilen seminerde velilerimizle paylaştık. Katılım sağlayan velilerimize ve Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Canan Sayılır AKDENİZ'e teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Eyl

Eylül ayı mesleki çalışma dönemini daha verimli geçirebilmek adına yapmış oldukları proje çalışmalarıyla eTwinning Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmış değerli öğretmenlerimiz Nurdan YALIN ve Arzu Bilge KÖSEN tarafından okulumuz öğretmenlerine eTwinning bilgilendirme semineri düzenlendi. Öğretmenlerimize teşekkür ediyor başarılı projeler ürettiğimiz sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Eyl

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Canan AKDENİZ SAYILIR tarafından Mesleki Çalışma Programı kapsamında okulumuz öğretmenlerine yönelik "Psikolojik Sağlamlık ve Salgın Hastalıklar  Psikoeğitim Programı" semineri düzenlendi. Rehber öğretmenimize teşekkür ediyor, tüm paydaşlarımıza sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Eyl

Okulumuzda uzun yıllar görev yapmış okulumuz sınıf öğretmenlerinden İlyas MALÇOK ve Çetin AYDOĞDU'nun il içi tayin sonucu okulumuzdan ayrılmaları sebebiyle Okul Müdürü Yasin KARAMAN tarafından kendilerine plaket taktim edildi. Öğretmenlerimize yeni görev yerlerinde sağlık, başarı ve huzur diliyoruz.

Ağu

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nurdan YALIN ve 4.   sınıf öğrencilerimiz ile yürütülen "My English Through Pandemic " eTwinning projesi ulusal kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve projede yeralan öğrencilerinizi tebrik ediyor, özverili çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz.