Motive Et Mutlu Ol

Okulumuz öğretmenlerinden Ahmet SEPER,Arzubilge KÖSEN,Ayşe YANAR 'ın katılımıyla gerçekleşecek olan projede ; Pandemi süreci ile birlikte ortaya çıkan hibrit öğrenme modelinde eksikliğini hissettiğimiz öğrenci motivasyonunu arttırmak için öğretmen olarak neler yapabiliriz?Sorusu ile harekete geçiliyor. Öğrencilerimiz bu proje sayesinde;kontrol fırsatına sahip olacaklar,olumlu rekabet ortamında çalışma imkanı bulacaklar,sorumluluk kazanacaklar,birlikte çalışmanın eğlenceli olduğunu kavrayacaklar.Öğrenciler için hedef belirlerken  sürece dahil edilip kendi hedeflerini seçmeleri sağlanacak.Böylece sürecin bir parçası olacaklardır. Eğlenceli bir çalışma başlatılıyor.Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Yayın: 13.10.2021 - Güncelleme: 24.01.2023 23:01 - Görüntülenme: 259