Mrt

Ock

Okulumuzda Okul Müdürü Yasin KARAMAN ve Müdür Yardımcısı Hasan BARUTÇU tarafından yürütülen "THE KID RECOGNIZING EMOTIONS" isimli eTwinning projesi ile okulumuz İngilizce Öğretmeni Nurdan YALIN tarafından yürütülen "LET ME KNOW YOU" isimli eTwinning projesi okulumuz öğrencilerinin yoğun  katılımı ile devam ediyor.Projede görev alan tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize destek veren Sınıf Öğretmenlerimizden Ayşe YANAR ve Tülay EVKE'ye, öğrencilerimize  okulumuza olan katkılarından ötürü  teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz 2/A ve 2/B sınıfı öğrencileri ilimizin değerlerinden olan Panorama Fetih Müzesini ve Macera Parkı ziyaret ettiler. Emeklerinden ötürü öğretmenlerimize katkılarından ve işbirliğinden dolayı Osmangazi Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Ara

Kas

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencileri 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Mustafa Kemal Atatürk Albümü oluşturdular. Öğrenciler, Atatürk'ün Ailesi ve Hayatı, çocukluğu, okul yılları, askeri alandaki öğrenimi ve başarıları, Atatürk'ün ilk görevleri ve başarıları, Çanakkale Savaşları ve Çanakkale Zaferi'ndeki rolü, Atatürk ve Milli Mücadele, Cumhuriyetin ilanı ve yenilikler, Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ne kazandırdıkları gibi konularda yaptıkları araştırmalar ile ulaştıkları bilgileri görsellerle destekledikleri bir albümde topladılar. Özen ve ilgiyle hazırladıkları albümleri okul arkadaşlarına sunarak Atamızı saygı ve sevgiyle andılar.

Kas

Okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapar iken Gürsu Yüksel Bodur İlkokuluna okul müdürü olarak atanan Mustafa ORHAN'a veda yemeğinde bir araya geldik. Mustafa ORHAN'a okulumuza olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyoruz.

Ekm

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Akıl ve Zeka Oyunları Süper Ligi turnuvalarının ilk hafta karşılaşmasında İlçemiz 11 Eylül İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini okulumuzda misafir ettik. Kazananı dostluk olan bu yarışmada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz 2-B sınıfı öğrencileri Bursa’nın tarihi hisar içinde bulunan  “Zindan Kapı Müze”sine ziyarette  bulundular.Tarihe güzel bir yolculuk yapan öğrencilerimiz ayrıca hisar içinde bulunan tarihi mekanları da tanımış oldular.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk gününde bizlerle bir araya gelen, heyecanımıza ortak olan Bursa AK Parti Milletvekili Sayın Mustafa YAVUZ'a ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Faysal KAYAN'a, Mahalle Muhtarımız Halil İbrahim KOÇUM'a okulumuz adına teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılının Bursa'mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

04-08/09/2023 tarihleri arasında anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimiz için gerçekleştirilecek olan uyum süreci 09.30-12.30 saatleri arasında yapılacaktır.

Mrt

'Çanakkale Geçilmez’ gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz.