BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi İlkokulu

LET ME KNOW YOU PROJESİ

eTwinning Projemiz Başlıyorrrrr!!!!!!!!!!!!!

10 Türk ortak ve 8 yabancı ortaklı toplam 180 öğrencimizin yer aldığı “LET ME KNOW YOU” isimli eTwinning Projemiz 18 Aralık Pazartesi günü başlıyor!!!!!

Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya ve Litvanya ortaklığıyla oluşturulan  LET ME KNOW YOU adlı eTwinning  projemizdeki amacımız;öğrencilerimizin web 2.0 araçlarını kullanarak İngilizce  iletişim becerilerini geliştirmektir. Öğrencilerimiz farklı uygulamalar ve web  araçları kullanarak kendilerini, boş zaman aktivitelerini ve yeteneklerini anlattıkları aktiviteler gerçekleştirecektir.

İletişimle hayata geçirecekleri projemiz öğrencilerimize dayanışma ve işbirliği sunacaktır. Bu süreçte öğrencilerimiz yaratıcılık ve özgüven becerilerini de geliştirecek, uzaktan iletişim kuracak, kendilerini ifade edebilecek, yeni arkadaşlar edinecek ve başarmaktan keyif alacaklardır.

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 16:20 - Görüntülenme: 101