Duygularını Tanıyan Çocuk

eTwinning Projemiz Başlıyorrrrr!!!!!!!!!!!!!

Okul Müdürümüz Yasin KARAMAN ve Müdür Yardımcımız Hasan BARUTÇU tarafından 8 öğrenci ile yürütülen 8 Türk ortak ve 1 yabancı ortaklı “DUYGULARI TANIYAN ÇOCUK” isimli eTwinning Projemiz başlıyor.Türkiye ve Azerbaycan ortaklığıyla oluşturulan “DUYGULARI TANIYAN ÇOCUK” adlı eTwinning  projemizdeki amacımız; öğrencilerimizin duygularını tanımalarını, duygularını sözlü ve sözsüz şekilde ifade edebilmelerini, karşı tarafın duygularını fark edebilmelerini, empati yeteneklerini geliştirmelerini ve iletişim becerilerini güçlendirmelerini sağlamaktır.

09-01-2024

Our eTwinning Project is Beginning!!!!!!!!!!!!!

Our eTwinning Project named "CHILD WHO KNOWS EMOTIONS", carried out by our School Principal YasinKARAMAN and Deputy Principal Hasan BARUTÇU with 8 students, 8 Turkish partners and 1 foreign partner, is starting. Our aim in our eTwinning project called "CHILD WHO KNOWS EMOTIONS", created in partnership with Turkey and Azerbaijan; Our aim is to enable our students to recognize their emotions, express their emotions verbally and non-verbally, recognize the emotions of the other party, develop their empathy skills and strengthen their communication skills.

09-01-2024

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 09.01.2024 10:19 - Görüntülenme: 110