Osmangazi İlkokulu

Pınarbaşı Mah. Bayramyeri Cad. No16 Osmangazi/ BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Okulumuzun misyonu ise karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip ,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.Her yerde ve her zaman başarılı olacak,geleceğe şimdiden hazır,21.yüzyılın; yaratıcı,dünyaya uyumlu,sorunlara çözüm getiren,girişken,yurtsever,yüksek donanımlı,üretken,ahlaklı,dinamık,öğrenmeyi seven,bireylerin yetiştirildiği, Bursa´nın ve Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmaktır.
Başarılar
Bursa´nın en eski okullarından biri olan okulumuzun geçmişi başarılarla doludur. Sportif, kültürel, akademik ve sosyal alanda her türlü etkinlikte yer alan okulumuzun bu alanlarda çalışmalarına devam etmekte, başarılarına başarı katmaktadır. 2020-2021 eğitim öğretim yılı Türkiye geneli İstiklal Marşı okuma yarışması Türkiye 2.liği. 2020-2021 eğitim öğretim yılı Türkiye genelinde düzenlenen ´9. Ufka Yolculuk´ yarışmasında, ilkokullar kategorisinde ilçe 1.liği, İl 3.lüğü Tazof yarışmalarında KÜRE il Birinciliği,Qbitz il İkinciliği,Mangala İlçe İkinciliği
08:00 - 13:00 13:10 - 18:10
Ulaşım
Heykel istikametine gelen bütün araçlar için iniş durağı Timurtaşpaşa durağıdır. Oradan Çakıhamam istikametine çıkılır. Pınarbaşı Şehitlik Mezarlığı karşısı okulumuz görülecektir.
Pınarbaşı Mah. Bayramyeri Cad. No:16 OSMANGAZİ BURSA
Okulumuz şehir merkezinde olup Heykele 10 dk. yürüme mesafesindedir.
Proje Çalışmaları
eTwinning Projesi: Motive Et Mutlu Ol Aydınlık Gelecek Tasarrufla Gelecek Endemik Anadolu (Steam) Değerlerimize değer Beyaz Bayrak Projesi OkulumTemiz Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri